Een Lijst van Scholen die Milieu-Studie Cursussen

Environmental Studies en verwante opleidingen worden steeds populairder in de Verenigde Staten. Of u geïnteresseerd bent in een carrière bij de overheid, het bedrijfsleven, de wetenschap, het bedrijfsleven en het onderwijs, is er een grote in de milieustudies die u kunt beginnen. Studenten in dit gebied onderzoek onderwerpen zoals opwarming van de aarde, vervuiling, ecologie, mondiale cultuur, globale politiek, en natuurlijke hulpbronnen.

Milieuvraagstukken Beoordelen

De Environmental Studies programma bestaat meestal uit vier-semester klassen; elk semester Twee-semestersysteem. Met het oog op een grote te worden op dit gebied, moet u een aantal studiepunten die zich richten op specifieke gebieden van studie.

De cursussen worden gerangschikt op onderwerp, dus het is niet nodig om elke cursus te nemen in elk semester. Veel studenten in het programma de voorkeur aan een paar van de cursussen die voldoen aan de eisen voor hun carrière te nemen, terwijl anderen cursussen op andere gebieden van belang te nemen.

Cursussen in Environmental Studies worden gegeven door professoren die erkend zijn in hun vakgebied. Studenten werken nauw samen met professoren en deel te nemen aan diverse activiteiten in de klas. Elk semester, zal de professor te verdelen die vooraf zijn erkend lectuur, het bespreken van relevante kwesties. Bovendien zijn deze leesmateriaal nemen vaak onderzoek uitgevoerd door de professoren.

Cursussen kunnen de werken van mensen zoals Charles R. Knight, Harry Howley, en William Ellsworth bevatten. Sommige professoren zijn vooral geïnteresseerd in milieu-onderwerpen, welke smaak kan toevoegen aan de cursus werk.

Ook interessant

Milieu

Hoe te Leven Met een Betere Milieu - Tips voor een Beter LevenHet is gezond verstand dat je omgeving van invloed op de manier waarop je denkt, voelen ...

Lees verder

Recyclage

Recycling is Belangrijk Voor het MilieuHet idee van recycling is een relatief nieuw concept dat pas onlangs heeft aan populariteit gewonnen. Het idee ...

Lees verder

Afvalbehandeling En Afvalverwerking

Dit is erg belangrijk omdat het afvalverwijderingsproces een van de belangrijkste activiteiten is in deze hele samenleving en het heeft geen zin om i ...

Lees verder