Wat Eten Drinken Kan Schade Toebrengen Aan Uw Lever?

Voedsel dranken worden beschouwd als een natuurlijke energie booster om u te helpen zich te ontdoen van extra ponden en vet in je lichaam. Echter, sommige drankjes daadwerkelijk invloed op uw lever. Je moet voorkomen dat deze dranken die uw lever zou kunnen schaden, ook al zijn ze niet zo schadelijk voor uw gezondheid. Hieronder vindt u enkele goede voorbeelden van dranken die uw lever kunnen beïnvloeden.

Food beverages

Alcohol en andere gasvormige stoffen die zijn gevonden in alcoholische dranken bevatten een hoog niveau van cafeïne. Cafeïne staat bekend om de alertheid te verhogen en kan ook het vrijkomen van hormonen activeren. Als uw lichaam de juiste hoeveelheid cafeïne niet ontvangt, zal het uw lever gaat in de noodstand. Dit kan uw lever niet meer reageert abnormaal en voelt u zich erg moe. Het drinken van te veel alcohol kan leiden tot een gezondheidstoestand genoemd de ziekte van Alzheimer.

Groene thee, waarvan bekend is dat de natuurlijke antioxidanten, kan de lever stimuleren om meer cellen die u kunnen helpen vechten tegen vet in je lichaam. Ook is er een mythe dat het drinken van deze drank voor een lange tijd kon je vertrekken met een litteken op je lever. Het maakt niet uit hoeveel cafeïne aanwezig in de thee, zolang je niet overdrijven is.