Als je het niet weet, vertel het ze dan zodat ze het kunnen vragen.

In de meeste gevallen zullen de taxibedrijven u alleen naar kortingen willen vragen als u een geweldige ervaring met hen heeft gehad. Als je een slechte ervaring hebt gehad, vertel ze dat dan en laat ze weten dat je meer geluk hebt gehad bij andere bedrijven. Dit zal ze zeker van je afwijzen, maar je kunt misschien een korting bedingen als je bereid bent een of twee van je favoriete routes op te geven.

Taxibedrijven willen echter geen chauffeurs kwijtraken. Ze moeten geld verdienen om te overleven, dus ze zullen proberen je te helpen met kortingen als dat betekent dat ze je bedrijf voor zichzelf moeten krijgen en hun eigen bedrijf niet riskeren.

Als jij degene bent die failliet gaat, kun je misschien een betere deal bedingen bij het volgende taxibedrijf. Als u degene bent die in bedrijf blijft, kunt u nog meer onderhandelen.

Houd er rekening mee dat dit geen gemakkelijke onderhandelingen zijn, omdat de concurrentie om chauffeurs hevig is. De taxibedrijven zijn misschien niet bereid om met u samen te werken omdat u al uw chauffeurs bent kwijtgeraakt.

Er zijn andere manieren om lagere tarieven te bedingen, maar het is niet altijd voor elk bedrijf mogelijk om u te geven waar u om vraagt. Sommige bedrijven zijn misschien niet bereid om u zelfs maar de kans te geven om het te vragen.

.