Milieuadvies

Zijn MilieuAdvies Meer Geschikt Voor Jonge Mensen Dan de Omgeving van zijn Familie?

Wanneer we spreken over het milieu, heeft een nieuwe term onlangs geïntroduceerd: Milieuadvies. Dit zijn woningen die zijn aangepast aan het hele gezin, het verlaten van de tiener helemaal alleen, al die tijd leren, in hun eigen kleine manier, hoe om te gaan met andere tieners.

Deze woningen zijn meer geschikt voor het type van de jongeren die op zoek zijn naar een "bonding" ervaring, in plaats van mensen op zoek naar een plek om te spelen op het moment dat ze alleen zijn. Ook de interactie met andere jongeren is minimaal; het is enkel omwille van het hebben van plezier, niet per se te re-integreren in het schoolsysteem.

Als je kijkt naar de kinderen in deze omgevingen, wat zie je? Je ziet een jong persoon, volledig toegewijd aan hun omgeving. Zij zullen in de echte wereld worden gere-integreerd later, nadat ze enige ervaring binnen de omgeving hebben gehad.

Het milieu is waar het om gaat. Als we zeggen dat het milieu belangrijk is, betekent dit dat het niet het huis; het is het milieu dat is het belangrijkste. Het maakt niet uit of de tiener ooit uit de woning is geweest, het is wat ze zijn, waar ze zijn geweest en hoe ze met elkaar in die zaken.

Er wordt vaak gezegd dat volwassenen moeten actief worden betrokken bij hun omgeving om te leren, maar dat is niet het geval. Wat is er gebeurt is dat de tiener wordt onderwezen door hun omgeving - door andere mensen, natuurlijk, en niet alleen de familie.

Het milieu is waar ze ontmoet andere tieners, en dat is de plaats waar zij een identiteit vormen voor zichzelf.

Ook interessant

Milieu

Hoe te Leven Met een Betere Milieu - Tips voor een Beter LevenHet is gezond verstand dat je omgeving van invloed op de manier waarop je denkt, voelen ...

Lees verder

Recyclage

Recycling is Belangrijk Voor het MilieuHet idee van recycling is een relatief nieuw concept dat pas onlangs heeft aan populariteit gewonnen. Het idee ...

Lees verder

Afvalbehandeling En Afvalverwerking

Dit is erg belangrijk omdat het afvalverwijderingsproces een van de belangrijkste activiteiten is in deze hele samenleving en het heeft geen zin om i ...

Lees verder