Een Vergelijking Tussen de Zonnepanelen Voor Woningen en de Zonnepanelen Zelf Plaatsen

Solar Zelf Places maakt deel uit van de residentiële zonne-energie-industrie. Het is vergelijkbaar met zonnepanelen, maar met een aantal voordelen ten opzichte van het. De sleutel tot het begrijpen waarom zonnepanelen zijn zo goedkoop is het begrijpen van de basis.

Zonnepanelen Zelf Plaatsen

Laten we eerst eens praten over zonne-energie panelen. Zonnepanelen moeten in staat zijn om de zonne-energie die de aarde van de zon bereikt, opdat de macht vast te leggen met het harnas en om te zetten in bruikbare elektriciteit. Nu, dit is iets genaamd het fotovoltaïsch effect.

Nu, terwijl we weten allemaal dat de fotovoltaïsche effect gebeurt, we echt niet begrijpen hoe het werkt. Wat is er aan de hand is dat elektriciteit ontstaat als elektronen door het materiaal, en wanneer de elektronen worden afgegeven ze zorgen voor licht. De elektronen zijn zeer langzaam bewegende, dus elektronen bewegen met een zeer hoge snelheid ze een medium nodig hebben.

Het fotovoltaïsch effect werkt het beste medium, gewoonlijk water, dat een elektrische lading aan de binnenkant heeft. Dat elektrische lading zorgt ervoor dat de elektronen in een motie van reizen omhoog door het medium.

Dit daarentegen staat elektronen van de ene kant van het materiaal naar de andere, in welke een elektrisch veld wordt genoemd. Nu, als het zonnepaneel wordt verlicht door zonlicht van de elektronen worden aangetrokken door het elektrische veld. Deze kosten duwen elektronen van de ene zijde van de plaat naar de andere, en dan eindigt het zonlicht in het huis.

Zonnecellen voor huizen zijn niet veel anders. Zonnepanelen zijn meer vergelijkbaar met zonne-energie zelf plaatsen, want er zijn meer elementen die nodig zijn om te worden gebruikt. De zonnecellen, bijvoorbeeld, vereisen fotovoltaïsche cellen, en misschien in sommige gevallen sommige halfgeleiders.

Wat de materialen betreft, de panelen voor woningen moeten een aluminium of kunststof frame, met een siliciumwafel tussen het en het glas hebben. Het glas dat helpt bij het beschermen van de fotovoltaïsche cellen, in de meeste gevallen wordt speciaal worden gemaakt.

Zonnecellen hoeven niet zo groot zijn als het paneel voor een huis, zoveel als ze zijn in het geval van de zonne-zelf plaatsen. Ze hoeven alleen maar kleiner zijn en in staat zijn om meer energie op te slaan dan een woonwijk panel kan.

Zonnepanelen zijn eenvoudig te monteren, en het totale proces is vergelijkbaar. U kunt gaan naar een plek om ze te kopen voor uw huis, of u kunt ze kopen als je gaat.

Het grootste verschil tussen de zonnepanelen voor woningen en zonne-energie zelf plaatsen is de kostprijs. In de meeste gevallen, zonnepanelen zijn goedkoper, omdat de kosten van materialen lager is. Echter, zonnecellen zijn niet zo duur, want het duurt maar een beetje geld om de materialen te kopen en te monteren.

Als u besluit om te gaan met zonnepanelen voor woningen, zorg ervoor dat u het onderzoek hoeveel u kunt veroorloven om te betalen per maand. Als je alleen nodig voor een paar jaar, kunt u waarschijnlijk wegkomen met minder betalen, maar als je van plan bent met zonnecellen, moet u dienovereenkomstig plannen.

Ook interessant

Zonnepanelen

ZonnepanelenZonnepanelen zijn de laatste jaren enorm populair geworden. Dit komt omdat steeds meer mensen zich bewust worden van de impact die hun dag ...

Lees verder

Batterij Oplossingen Zonnemeter

Batterij Oplossingen ZonnemeterAls we meer dan hernieuwbare energiebronnen hebben, dan is zonne-energie een van de meest beschikbare opties die beschi ...

Lees verder

Omvormer Zonnepaneel

Omvormer ZonnepaneelEen omvormer zonnepaneel zorgt ervoor dat de energie van de zonnepanelen wordt opgewekt, kan worden uitgeschakeld voor gebruik in ...

Lees verder