Wat is er betrokken bij de jubileumviering?

Het jubileum is een evenement dat plaatsvindt in de maand juni. Dit is een viering waarbij duizenden mensen samenkomen om hun steun voor elkaar te tonen. Een zeer populaire is het Mobile Bay Jubilee.

Het Mobile Bay Jubilee vindt gewoonlijk elk jaar plaats, en zo niet, dan meer dan eens per jaar; misschien twee of zelfs drie keer per jaar. Door de jaren heen dateren veel verslagen van dit jubileum uit de late jaren 1860. Een van de eerste verslagen, volgens een verslag van een vorig jubileum, was toen een schip genaamd de Liberty, met duizend dollar aan zilver en munten, vertrok uit New York. De kapitein van het schip nam toen honderdvijfentwintig passagiers mee. Ze kregen de naam "Jubeljaar", wat "duizend goede dingen" betekent.

Er volgde een ceremonie waarbij de passagiers speciale geschenken kregen. Deze geschenken omvatten "goodwill tokens", items die door de passagiers werden uitgekozen en aan de matrozen werden gepresenteerd.

Er werden ook verschillende andere geschenken gegeven, waaronder een aantal paarden en verschillende namen voor elk van de paarden. Dit waren symbolen van geluk. Aan het einde van het evenement werd gezegd dat de ruiters van de paarden de persoon zouden ontmoeten die verantwoordelijk was voor het maken van al deze geschenken. Dit zou de persoon zijn die de geschenken had uitgekozen.

Er is veel informatie over dit jubileum in de geschiedenis van vandaag. In feite is er zoveel dat het overweldigend kan zijn. Een beetje onderzoek is echter alles wat u nodig heeft om er meer over te weten te komen. Veel sites bieden veel informatie over de geschiedenis van dit jubileum. Enkele van de sites worden hieronder vermeld.

Ook is er op internet goede informatie te vinden over de evenementen van deze vakantie. Er zijn ook sites gewijd aan het bijhouden van alle jubbah-evenementen. Veel van deze sites hebben veel informatie over hen.

Ook interessant

Events

De Planning voor de Beste Evenementen Voor Uw BruiloftMet zo veel beurzen op komst, het laatste wat je wilt doen is onder voorbereid. U denkt misschi ...

Lees verder

Teambuilding

Zullen uw medewerkers hun best doen als ze een teambuilding-evenement bijwonen?Sommigen die gewoonlijk een leiderschapsrol bekleden, vragen zich af o ...

Lees verder

Bedrijfsreceptie

Enkele tips voor het opzetten van een bedrijfsreceptieBedrijfsreceptie. U kunt veel voordelen halen uit het hebben van een dergelijk evenement voor uw ...

Lees verder