Dit omvat ook uw webontwerp, zodat u weet dat er geen gaten zijn waardoor een aanvaller toegang kan krijgen tot uw site.

- Ten derde, en misschien wel het belangrijkste, moet u altijd een website-monitoringdienst gebruiken. Een goede monitoringservice kan u vertellen of uw website gecompromitteerd is, zodat u deze vervolgens kunt herstellen. U moet ook kunnen bepalen welke sites uw site bezoeken, en de meest gebruikelijke manier waarop ze dit doen, is via uw gebruikersnaam en wachtwoord. Als u de websites kent die uw gebruikersnaam en wachtwoord gebruiken, kunt u ze snel vinden, zodat u de toegang van die sites tot uw site kunt blokkeren. Hoewel ze uw site niet rechtstreeks bezoeken, is dat nog steeds een inbreuk op de beveiliging, die eenvoudig kan worden verholpen.

Webbewakingsservices kunnen u ook voorzien van rapporten over de aanvallen die u heeft meegemaakt, zodat u uw beveiliging op uw site kunt verbeteren. Het laatste dat u hoeft te doen, is te maken hebben met constante, willekeurige aanvallen die ervoor zorgen dat uw site niet beschikbaar is of wordt gehackt, wat ertoe kan leiden dat uw site wordt gehackt.

Als je je afvraagt ​​hoe kan ik mijn website beveiligen? Er zijn tal van dingen die u kunt doen. Vergeet niet om op de hoogte te blijven van uw beveiliging, en alles up-to-date te houden, en let op nieuwe methoden die mogelijk tegen u kunnen worden gebruikt.

.