Een anonieme gebruiker een beschermde gebruiker, die een soort administrateur bij het basistype proxyserver. In de meeste gevallen zal deze anonieme gebruiker nodig om de administratieve toegang hebben om wijzigingen aan te brengen aan de configuratie van het systeem. Hierdoor kan de fundamentele aard van de proxy server om te filteren op anonieme gebruikers.

Er zijn ook veel verschillen tussen het basistype van de proxyserver en de automatische proxy server. Met de automatische soort, is er een mogelijkheid dat de software niet goed werkt, en het zal niet toestaan ​​dat de gebruiker om toegang te krijgen het intranet.

Wanneer men de software gebruik maakt, kan hij of zij gemakkelijk zien hoe de applicatie werkt. Omdat de interface is vergelijkbaar met die van Outlook Web Access, is het mogelijk om setup en maak verbinding met het Microsoft intranet van een Outlook Web Access-account.

Door het downloaden van de software, kan de gebruiker gemakkelijk de instellingen van de toepassing configureren om zelfstandig te opereren. Voor het downloaden van de software, moet men ervoor zorgen dat de software compatibel is met de pc waarop de Outlook Web Access-account.

Een ander groot voordeel van het gebruik van software in de Office 365 Intranet is dat de gebruiker hulp kan krijgen op de aard van de software die beschikbaar is in de onderneming suite. De mogelijkheid om vragen te stellen op het forum stelt de gebruiker in staat om de aard van de software die het beste voor zijn of haar bedrijf zal bepalen.

De kwaliteit van de verbinding tussen de gebruiker en de server is een van de redenen waarom men de voorkeur aan Software te gebruiken. Aangezien er een nieuwe proxy-server wordt gebruikt, kan de gebruiker gemakkelijk zien de foutmeldingen in verband met de toepassing. Alles wat de gebruiker hoeft te doen is op de toepassing en start deze opnieuw op om de foutmeldingen te zien.

De mogelijkheid om verbinding te maken met het intranet vanaf elke computer in het kantoor kan de gebruiker het intranet te beheren met gemak. Bij het updaten van de configuratie van de software, kan de beheerder de controle over de configuratie van het intranet te nemen.

Dit zijn enkele van de belangrijkste voordelen van het gebruik van software in de Office 365 intranet. Er zijn ook vele andere voordelen.

.