Je zou kunnen dat er iets klinkt goed, maar dan is er iets anders maakt je alleen wilt het uit te schakelen. Luister naar het hele album en zie wat voor soort reactie die je krijgt.

Het lijkt misschien vanzelfsprekend, maar zorg ervoor dat de muziek die je huren voor uw feest band is origineel. Originaliteit is niet alles, natuurlijk, maar het zijn oorspronkelijke verhoogt de kans dat mensen zullen genieten van uw feest. U wilt niet naar de DJ te vragen om iets te spelen zo populair dat het is al eerder gedaan. Aan de andere kant, wil je niet om de muziek te boeken of het internet te vragen om te komen met iets dat niet helemaal aan uw normen niet.

Zelfs als je denkt dat je ervoor zorgen dat je gevonden hebt de juiste muziek voor uw feest band, vergeet dan niet om te vragen om suggesties. Vraag het aan de DJ, vraag vrienden, luister naar de muziek die op de radio, en gewoon luisteren naar de nummers die spelen in de winkels en op de radio. Waar hou je van? Wat denk je dat zou maken mensen reageren op de partij beter?

Het is belangrijk om te onthouden dat het niet uitmaakt hoe vaak u dezelfde muziek te gebruiken, zal het niet klinken altijd hetzelfde. Als u van plan bent op het hebben van het gespeeld op een CD, zorg ervoor dat je het tempo, volume, en alle andere aspecten die verschillen tussen de nummers zou kunnen veranderen. De muziek die u in uw partij te gebruiken zal ook veranderen op basis van de leeftijd van de gasten, en er kunnen elementen die beter of slechter op jongere gasten, of zelfs niet-drinkers zijn.

Als u niet zeker weet hoe je een feestje uit te voeren, zonder dat de muziek gespeeld door de DJ bent, gewoon muziek af te spelen via de luidsprekers van uw televisie. U zult een gevoel van wat de partij geluiden willen krijgen zonder het te horen van een DJ. Voor een meer intieme setting, spelen live muziek van uw partij band via een koptelefoon, zodat het niet zal nemen te veel ruimte in uw huis.

Als je met een DJ uit te voeren op uw feest, zorg ervoor dat u het nummer dat u wilt afspelen door de feestband te begrijpen. en als ze een nieuw lied aan het doen zijn, vraag hen dan om de naam van het nummer. en als ze doen een single van een ouder nummer, vraag hen dan om het eruit te trekken en af ​​te spelen die ene.

U kunt de DJ met dit proces helpen door ervoor te zorgen dat de partij band heeft al gedaan wat je vroeg hen te doen, of om ze aan de DJ bellen als ze niet, of het wijzigen van het plan als je van gedachten verandert. een klein beetje.

.