Door dit te doen, zult u in staat om relevante aanwijzingen die kunnen leiden tot de arrestatie van de dader te verzamelen.

Vele malen, de inbrekers zelf kunnen proberen om hun sporen uit te wissen met betrekking tot hun acties, en dus is het aan te raden om het even welke unieke en / of merkbaar opneembare elementen die ze bekend te hebben gedaan op te nemen. Bijvoorbeeld, als een inbreker heeft een kenmerkende geur die vaak wordt geassocieerd met hen, dan is het noodzakelijk te noteren dit specifieke geur. Indien een getuige is er op het moment van het misdrijf, zou het makkelijker voor hen om de geur herkennen. Ook als er een geur die uit de omgeving, kan ook worden genoteerd.

Een inbreker kan soms gefilmd met zijn kop gedraaid naar de richting van de misdaad. Echter, met het oog op de criminele in de handeling te vangen, is het essentieel om alles in het evenement te documenteren. Het is raadzaam om de hele film kopie van de gebeurtenissen intact, zodat het mogelijk is om relevante gegevens te extraheren uit het te houden.

Ook met betrekking tot het vastleggen van een verdachte op de camera, de politie gebruik maken van een infrarood videocamera om een ​​verdachte lichaamstaal vast te leggen als het probeert om zijn sporen uit te wissen. Door te kijken naar de lichaamstaal van de inbreker in de video, is het mogelijk om vast te stellen of de verdachte onder stress of niet.

Met de hulp van de video-opname, is het mogelijk om waardevolle aanwijzingen over de indringer evenals nemen stappen naar de indringer arresteren. Het is ook belangrijk om op te merken dat dit bewijs kan worden gebruikt in een rechtbank om de indringer voor de misdaad te vervolgen.

.

Ook interessant

Inbraakbeveiliging

Inbraak Is Een Strafbaar FeitInbraak is een misdrijf waarbij een niet veelvuldig eigendom van een ander door geweld of zonder toestemming. Inbraak wo ...

Lees verder

Alarmbeveiligingsysteem

Wat u moet weten over inbraakalarmsystemenAls u een alarmsysteem voor uw huis of kantoor overweegt, bent u zich misschien niet bewust van enkele mani ...

Lees verder

Alarmdetectiesysteem

_____________________________________________________________________________________ ...

Lees verder