Print Scan En Copy

Hoe u een scanner voor uw bedrijf selecteert

Als u een printer heeft, vraagt ​​u zich misschien af: "Hoe komt het dat ik zoveel print en waarom kan die van mijn klanten niet ook?" Afdrukken en kopiëren zijn twee verschillende processen die plaatsvinden in een drukkerij. Afdrukken, scannen en kopiëren heeft dezelfde algemene functie als die van een commerciële drukker. Als u overweegt om al dan niet een nieuwe printer voor uw bedrijf aan te schaffen, wilt u misschien ook nadenken over wat voor soort systeem u nodig zult hebben.

Het eerste dat u moet beslissen, is welk soort hardware-eenheid u nodig heeft. Als u een laserprinter gebruikt, heeft u een laserkopieerapparaat en een printerdriver nodig. Als uw printer een laser is, drukt deze de afbeelding af op blanco pagina's papier of op één vel papier op de printer. Als uw printer een inkjetprinter is, slaat deze een kopie van de originele afbeelding op een geheugenapparaat of USB-station op, of verzendt hij een afbeelding rechtstreeks naar een computer. Als u een laser gebruikt om af te drukken, kunt u een inkjetprinter krijgen met een cartridge, een spoel en een kop. Sommige van deze printers drukken naar beide zijden van de pagina af, terwijl andere slechts naar één zijde van de pagina afdrukken.

Je hebt ook een papiersnijder en een papiersnijder nodig. Als u nog geen papiertrimmer heeft, kunt u overwegen er een aan te schaffen. Deze hulpmiddelen helpen de kwaliteit van het papier te behouden en voorkomen dat de printer vastloopt. Papiersnijmachines zijn meestal eenvoudig en worden door de meeste mensen gebruikt. Ze zijn ontworpen met een metalen behuizing die aan het papier is bevestigd door een mechanisme waarmee het kan draaien en draaien. Een papiersnijder is echter erg ingewikkeld en vereist meestal een professional om hem te bedienen.