Betaalkaarten En Kredietkaarten

De kosten van het gebruik van creditcards en betaalkaarten

In de huidige samenleving is het gebruik van creditcards en betaalkaarten een manier van leven geworden. Er zijn mensen die denken dat ze essentieel zijn in onze economie en er zijn mensen die vinden dat het gebruik ervan niet nodig is.

In feite is het gebruik van betaalkaarten en creditcards zo gangbaar geworden dat het vaak wordt aangezien voor een belangrijk aspect van het Amerikaanse economische leven. We kunnen het er allemaal over eens zijn dat het gebruik van plastic kaarten bijna universeel is geworden en het lijdt geen twijfel dat dit aan veel factoren te wijten is. Maar deze kaarten hebben ook hun eigen problemen.

Plastic geld is niet geaccepteerd in winkels en dit heeft in sommige gevallen geleid tot problemen met terugboekingen. Het feit dat veel mensen hun geld bij zich hebben in plaats van plastic, geeft hen meer mogelijkheden om het gebruik van dergelijke problemen te vermijden.

Opgemerkt moet worden dat de meeste kaartmaatschappijen meer in rekening brengen dan de nominale waarde wanneer ze een plastic kaart uitgeven. Dit geldt zelfs voor bedrijven die zelf geen kosten in rekening brengen voor de kaarten. Wanneer men bedenkt dat het bedrag dat de kaartmaatschappij u in rekening brengt vaak een hoger percentage is dan het percentage dat door een voorschotbedrijf in rekening wordt gebracht, kan men zien waarom dit zo is.

Bovendien zijn er bij het betalen met een plastic kaart vaak extra kosten, zoals een vergoeding voor "debetbescherming" en een vergoeding voor "terugboeking" als een klant klaagt dat hij te veel in rekening is gebracht. Deze kosten komen neer op aanzienlijke extra kosten.

Een afschrijvingstoeslag is een vergoeding waarmee u uw kaart kunt beschermen tegen onjuist gebruik. Als u de limiet van uw kaart overschrijdt, kunt u uw geld terugkrijgen. Als een klant klaagt dat er te veel in rekening is gebracht, betaalt de bank die de kaart heeft uitgegeven het terugboekingsbedrijf.

Als de kaartmaatschappij meer geld in rekening brengt dan zou moeten, kunt u de terugvordering bij de bank betwisten. Als de bank akkoord gaat, zal ze de terugvordering ongedaan maken.

Ook interessant

Financieel

Het maken van een Financiƫle Portefeuille - Wat Is Het?Veel mensen zijn verbaasd om te ontdekken dat veel van de belangrijkste financiƫle beslissingen ...

Lees verder

Banken

Sommige van de banken bieden ook deze diensten. Echter, sommige van de banken hebben een groot aantal vestigingen, terwijl sommige hebben niet zo vee ...

Lees verder

Incasso En Factoring

Met behulp van incassobureaus om Geld te verdienenHoe kan men gebruik maken van een incassobureau om winst te ontvangen? De meeste schuld verzamelaar ...

Lees verder