Effecten van de noodverlichting op de Elektrische Componenten van de

De effecten van noodverlichting elektronische componenten zijn welbekend in het gebied van de elektrotechniek. Deze verlichting is van groot belang in de kortsluiting of overstroom noodsituaties die zich in een elektrisch systeem. Er zijn vele voorbeelden van de gevolgen van het aansteken van de elektronische onderdelen en hun falen, en het is algemeen bekend dat het in de meeste gevallen nodig om tijdelijke verlichting in hoogspanning systemen maken gebruik van.

Noodverlichting

Er zijn veel verschillende soorten verlichting voor elektrotechniek die kunnen worden gebruikt in verschillende toepassingen. Deze kunnen bestaan ​​uit lage voltage verlichting, high voltage verlichting, en zelfs tl-verlichting. Sommige van deze lichten kan geschikt zijn voor elk van deze toepassingen in termen van het type toepassing zijn, maar anderen zijn niet geschikt voor de toepassing in kwestie. Als de verlichting is niet geschikt voor de toepassing dan kan het meer schade aan de elektrische componenten die betrokken zijn bij de noodverlichting veroorzaken.

Er zijn een aantal verschillende types van noodverlichting die schade aan elektrische componenten kan veroorzaken. Bijvoorbeeld, wanneer het apparaat uitgeschakeld geenszins dan kan kortsluiting veroorzaken. De lichtintensiteit zal gewoonlijk zeer laag, zodat u de schade aan de elektrische componenten als het gebeurt niet kunnen zien. Echter, een langzaam knipperend licht in de kamer genoeg te veroorzaken dat de onderdelen om snel uit te dragen.

Een secundaire lichtbron voor de kamer kan perifere verlichting veroorzaken in de kamer naar een andere frequentie dan de hoofdverlichting die opheldering de kamer. Dit zorgt ervoor dat de apparatuur die wordt ontvangen van een nieuwe frequentie. Als deze apparatuur niet wordt gereguleerd door de apparatuur van de stroombron dan kan het een negatief resultaat en schade veroorzaken aan de elektrische componenten die zich in de kamer.

In het geval van lage voltage verlichting, moeten ze worden opgezet in een plaats waar ze niet direct contact met de voedingsbron. In een hoogspanning omgeving kan dit worden gedaan door het installeren van het apparaat achter een van de elektrische componenten. Laagspanning verlichting zal bestoken op een andere manier die hoge voltage verlichting.

Knipperende lichten in de kamer kan verschillende problemen veroorzaken.

Ook interessant

Elektro componenten

Er is niets erger dan die over een auto of trein die volledig in het donker. Dit is ook een andere reden waarom het belangrijk is om te overwegen wel ...

Lees verder

Raspberry PI

Hoe Maak je de Elektrische Componenten Werken Als Magie!De Raspberry Pi is een van de meest bekende mini-computers, die goed verkocht meer dan 500 mi ...

Lees verder

Alarm systemen

Hoe u uw beveiligingssysteem kiestDe meest voorkomende soorten alarmsystemen zijn traditionele en adresseerbare alarmsystemen. De verschillende compon ...

Lees verder