Drone Fotograaf

Een dronefotograaf kiezen

Er zijn tal van toepassingen voor dronefotografie, daarom wordt het kiezen van de juiste dronefotograaf uiterst belangrijk. Als je eenmaal een drone-camera hebt gekozen, stel je potentiële dronefotografen dan altijd voor dat je ten minste een FAA Part 107 FAA Remote Pilot-certificaat hebt gehad (indien mogelijk). Dit zorgt ervoor dat als er ooit iets misgaat tijdens de shoot, je de verantwoordelijkheid van je drone-operator kunt claimen en niet alleen je drone-camera.

Als je een dronefotograaf wilt inhuren, overweeg dan om hen te vragen of ze bekend zijn met de terminologie van UAV / drones en ook wat voor soort drone ze gebruiken. Hoewel sommige dronefotografen dit misschien niet weten, zijn velen bekend met UAV's en droneterminologie. Dit maakt het u gemakkelijker als er iets misgaat tijdens uw fotosessie.

Zorg ervoor dat de drone-camera die u kiest afbeeldingen of video's kan vastleggen in high definition (HD) of standard definition (SD) formaat. Hoewel de meeste drones alleen high definition (HD) formaten aankunnen, moet je ervoor zorgen dat je in het juiste formaat kunt kijken als je je beeldmateriaal naar je website probeert te uploaden.

Het volgende dat u moet overwegen bij het inhuren van een drone-fotobedrijf, is het aantal modellen dat ze aanbieden, evenals het aantal batterijen dat ze nodig hebben. De meeste drones hebben twee of drie batterijen per vlucht nodig, dus als je meer dan één drone wilt hebben, moet je ervoor zorgen dat je een bedrijf inhuurt dat meer dan één drone levert.

Een ding dat je misschien interesseert in termen van het soort drones dat je wilt inhuren, is hoeveel camera's ze aanbieden, hoe ze werken en of ze al dan niet vooraf geladen beeldmateriaal hebben. Het is vaak de moeite waard om een ​​paar verschillende modellen in te huren in plaats van direct een model aan te schaffen, vooral als je meer dan een of twee camera's wilt voor de shoot.

Het volgende waar u naar moet kijken, is of de drone die u inhuurt al dan niet een afstandsbediening heeft.

Ook interessant

Drone fotografie en video

Geniet van Drone Fotografie en VideoMet de steeds toenemende populariteit van drone fotografie en video, zijn meer hobbyisten steeds enthousiast over ...

Lees verder

Drone Fotograaf

Een dronefotograaf kiezenEr zijn tal van toepassingen voor dronefotografie, daarom wordt het kiezen van de juiste dronefotograaf uiterst belangrijk. ...

Lees verder

Drone Fotografie

Luchtfotografie en video'sDrone-fotografie kan een zeer lucratieve carrièrekeuze zijn. Zoals u weet, zijn er wereldwijd miljoenen mensen die internet ...

Lees verder