Burgelijke Bouwkunde

Op zoek naar een carrière in de civiele techniek

Civiele techniek is een gevestigd professioneel technisch vakgebied dat zich bezighoudt met het ontwerpen, plannen en bouwen van de natuurlijke en fysieke omgeving, inclusief overheidsstructuren zoals kanalen, bruggen, tunnels, snelwegen, dammen, luchthavens, rioleringssystemen, ondergrondse nutsvoorzieningen, constructies van structuren, en zelfs dammen. Dit vakgebied vereist uitgebreide kennis en vaardigheden, evenals goede communicatieve vaardigheden, aandacht voor detail, creativiteit en innovatief denken. Als je burgerlijk ingenieur bent of plannen hebt om er een te worden, is het belangrijk om te weten dat afgestudeerden van civiele techniek meer verdienen dan andere ingenieursdiploma's. In dit artikel ontdek je hoe je zoveel kunt verdienen als je wilt door burgerlijk ingenieur te worden.

Bij het zoeken naar graduate-programma's, is het eerste dat u moet overwegen wat uw major is. De meeste programma's bieden lessen over verschillende onderwerpen in de civiele techniek, zoals opstellen, analytisch, computerondersteund ontwerp, structurele analyse, structureel opstellen, landmeten, geotechniek, vloeistofmechanica, mechanica, thermodynamica en nog veel meer. Het is een goed idee om een ​​algemeen idee te hebben van wat u met uw diploma wilt doen en waarin u zich wilt specialiseren voordat u zich aanmeldt voor programma's.

De volgende stap die je moet nemen bij het kiezen van graduate-programma's, is om de academische vereisten van elk programma te bekijken. Een grote meerderheid van deze programma's vereist minstens drie jaar universiteitswerk. Je moet ook voor het afstuderen kunnen slagen voor gestandaardiseerde examens om je diploma te behalen. Daarnaast zul je een aantal stages en klinisch werk moeten voltooien als je wilt profiteren van graduate school-programma's die stages aanbieden.

Goede communicatieve vaardigheden zullen u in de toekomst helpen. Na het behalen van je diploma moet je civieltechnische conferenties bijwonen, evenals conferenties en seminars over je carrière. Hierdoor kun je blijven werken en ervaring opdoen.

Als je eenmaal het juiste afstudeerprogramma hebt gekozen, moet je de verschillende afstudeerprogramma's onderzoeken. Zorg ervoor dat je een programma kiest dat bij je past en dat je voorbereidt op het door jou gekozen beroep. Zorg er ook voor dat u uw programma grondig onderzoekt om ervoor te zorgen dat het is geaccrediteerd door de technische afdeling van uw staat.

Ook interessant

Bouw

Bouw Behoeften van Verschillende Soorten HuizenDe bouw is een noodzakelijke activiteit in elk huishouden. Huizen, moeten fabrieken, auto's, machines, ...

Lees verder

Bouwafwerking

Soorten StukadoorsBepleistering is een rommelige baan, maar een die kan worden zeer de moeite waard. Het is ook een van de meest tijdrovende taken di ...

Lees verder

Bouwmaterialen

Als u ervoor wilt zorgen dat u de best mogelijke materialen, een professioneel bedrijf zal u helpen vinden van de beste. Gewoon ervoor zorgen dat u kr ...

Lees verder

Bouw

Interessante links